Politica de confidentialitate

CONFIDENTIALIATE SI PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

(on-line fara magazin vanzare)

Societatea noastra, SC Destine Broker de Asigurare Reasigurare SRL cu sediul în Ploiesti str. Torcatori nr.4 s-a angajat să respecte viața privată a utilizatorilor site-ului proprietatea noastră, https://destine-broker.ro/

SC Destine Broker de Asigurare Reasigurare SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 21966

Politica de protecție a persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intră în vigoare de la 25 mai 2018 si care creează reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal în Uniunea Europeană, precum si pe legislatia nationala aplicabila.

Această politică generală se aplică pe site-ul web pe care va aflati, https://destine-broker.ro/ administrat de S.C.Destine Broker de Asigurare Reasigurare  SRL.

Deși puteți accesa continutul acestuia fără a furniza vreo informație personală, în unele cazuri aceste informații vă sunt cerute pentru a vă putea oferi serviciile online pe care le solicitați, conform scopurilor declarate respectiv, in vederea pentru transmiterea de comunicari comerciale cu privire la ofertele, promotiile, produsele si serviciile oferite de compania noastra sau de societatile de sigurari partenere. Astfel de informații se prelucrează în conformitate cu prevederile regulamentului menționat mai sus și dorim sa va informam despre cum sunt ele utilizate, astfel:

  • informațiile colectate în scopurile mai sus arătate se refera la nume, prenume, adresa e-mail;
  • informațiile sunt divulgate terților doar în cazul în care acest lucru este absolut necesar pentru îndeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus și doar destinatarilor menționați, furnizori de servicii sau parteneri. Detalii despre furnizorii sau partenerii nostri puteti gasi accesand acest link. S.C. Destine Broker de Asigurare Reasigurare SRL nu va divulga datele dvs. cu caracter personal pentru a fi utilizate în scopuri de marketing de către terți operatori sau transfer extern in afara UE. De asemenea, pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră în utilizarea site-ului, se folosesc date tehnice provenind din surse de genul motoarelor de căutare, indexare sau social media.
  • datele colectate sunt gazduite la nivel fizic pe un server de web situat pe teritoriul UE, sub administrarea MXHost care indeplineste cele mai inalte standard de securitate acceptate la nivelul industriei.
  • informațiile colectate sunt stocate timp de 1 an de la ultima corespondență avută.
  • în vederea exercitării drepturilor dumneavoastră, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a vă retrage consimțământul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restricționarea prelucrării sau dreptul de a depune o plangere în calitate de subiect al prelucrării datelor, vă rugăm să accesați acest link sau să ne scrieți fie prin e-mail la adresa office@destine-broker.ro, fie prin poștă la următoarea adresă poștală mun.Ploiesti, Str. Torcatori nr.4 Jud. Prahova Pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastră vă rugăm să accesați acest link.
  • în mod implicit, site-ul https://destine-broker.ro/ utilizează diferite tipuri de cookie-uri funcționale pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră în utilizarea acestui site. Aveți opțiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informații despre politica noastră de cookie sau despre cooki-urile utilizate si modalitățile de activare/dezactivare, vă rugăm să accesați acest link.
  • prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de chat se face doar în scopul desfășurării corespondenței cu dvs. Sau in scopurile declarate la abonare in cazul newsletter-elor. Dacă echipa care răspunde de gestionarea mesajelor primite nu vă poate răspunde la întrebare, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastră altui serviciu internalizat sau externalizat. Veți fi informat prin e-mail care este acest serviciu și de faptul că cererea dumneavoatră va fi preluată de acel serviciu. Dacă aveți întrebări în legătură cu prelucrarea corespondenței dumneavoastră și a datelor cu caracter personal, le puteți include în mesajul pe care ni-l adresați.
  • în vederea furnizării de servicii electronice la distanță vă rugăm să consultați și condițiile noastre de utilizare ale acestor servicii accesand acest link.
  • noi folosim de asemenea canalele de  social media pentru a prezenta munca, serviciile si produsele noastre. Utilizarea canalului specific de social media este evidențiată pe acest site cu butoane specifice fiecărui canal. De exemplu, puteți urmări prezentările pe care le încărcăm pe pagina noastră de YouTube sau să urmăriți linkurile de pe site-ul nostru sau asociate pe Facebook. Fiecare canal social media are propria politică privind modul în care procesează datele dvs. personale când accesați site-urile lor. De exemplu, dacă alegeți să vizionați unul dintre videoclipurile noastre pe YouTube, vi se va solicita consimțământul explicit pentru a accepta cookie-urile YouTube; dacă vă uitați la activitățile noastre  pe Facebook vi se va cere consimțământul explicit de a accepta cookie-urile Facebook; același lucru este valabil și pentru alte servicii. Dacă aveți nelămuriri sau întrebări legate de utilizarea datelor dvs. Personale de către acele site-uri asociate canalelor media menționate mai sus, trebuie să citiți cu atenție politicile de confidențialitate înainte de a le utiliza.

Continuarea accesului dumneavoastra la conținutul site-ului https://destine-broker.ro/ constituie un accept expres al politicii noastre de confidențialitate. Pentru orice sugestii sau reclamații cu privire la conținutul politicii de confidențialitate vă rugăm sa ne contacți la adresa de e-mail office@destine-broker.ro. Dacă doriți să primiți și prin e-mail această politică de confidențialitate vă rugam sa accesati acest link.

COOKIES

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Pe site-ul www.destine-broker.ro se folosesc urmatoarele tipuri de cookie-uri:

Cookie-uri de sesiune

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru o buna functionare a website-ului si pentru functionarea serviciilor continute in website. In absenta lor, website-ul sau anumite sectiuni ale lui ar putea sa nu raspunda corect.

Google Analytics

Inregistreaza informatii despre modul in care utilizatorii folosesc website-ul, inclusiv IP-ul si originea vizitatorilor.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite sectiuni / pagini impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informatii despre cookie-uri puteti gasi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau www.youronlinechoices.com.

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR

Prezenta politica are la baza cerintele Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

S.C DESTINE BROKER ASIGURARE REASIGURARE S.R.L, inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 21969, poate stoca (in forma scrisa sau electronica) , administra si utiliza in conditii de siguranta, informatiile sau datele personale oferite in mod voluntar despre dumneavoastra, despre unul sau mai multi membrii ai familiei sau o alta persoana, prin navigarea site-ului www.destine-broker.ro.

Persoana care acceseaza site-ul mai sus mentionat si care ofera date / informatii cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularelor de comanda, isi manifesta consimtamantul expres si neechivoc,ca datele sale si ale membrilor familiei sale sa fie prelucrate pentru scopul asigurare/reasigurare.

In cazul in care sunteti de acord ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate si in scopuri de:

Marketing(inclusiv marketing direct): desfasurate periodic de S.C Destine Broker Asigurare Reasigurare S.R.L, presupunand efectuarea de comunicari comerciale prin orice mijloace de comunicare;

Ofertare: prezentarea si oferirea de produse si servicii de asigurare prin intermediul agentilor directi/ brokerilor;
Societatea va prelucra datele dumneavoastra, in aceste scopuri, doar pe baza consimtamantului dumneavoastra liber exprimat prin intermediul formularelor prin care se colecteaza date cu caracter personal.

In ceea ce priveste prelucrarea datelor in scopul:

S.C Destine Broker Asigurare Reasigurare S.R.L poate divulga datele dvs cu caracter personal, atunci cand legea o impune sau in situatiile in care compania isi permite sa exercite drepturile prevazute in lege in favoarea ei pentru a actiona in justitie contra oicarei activitati ilegale, catre:

  • autoritati legale si de reglementare;
  • reasiguratori;
  • contabili;
  • auditori si/sau consilieri externi ai companiei;
  • terte persoane care furnizeaza produse si servicii companiei Destine Broker de Asigurare-Reasigurare (ex: furnizori de sisteme IT, furnizori de servicii de marketing).

„Datele personale” pe care Destine Broker le colecteaza de la dvs. se prelucreaza prin mijloace automate/si manuale cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege. In acest sens sunt luate masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Acestea pot face referire la: nume si prenume; adresa; numar de telefon (fix/mobil); adresa de email; date din permisul de conducere; CNP (Cod Numeric Personal); sex; pasaport.

In baza Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.

De asemenea, dvs beneficiati de dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste drepturi le puteti exercita prin intermediul unei cereri scrise adresate direct companiei noastre, la adresa sediului: Destine Broker de Asigurare-Reasigurare, Strada Torcatori, Nr. 4, Ploiesti, Romania in atentia Diviziei Juridice, precum si la adresa de mail office@destine-broker.ro