Despre Noi

despre noi
“Performanţa ne motivează să abordăm orice activitate cu un profesionalism care generează maxim de profitabilitate pentru toţi cei implicaţi”
asigurare persoane fizice asigurare persoane juridice romeo bocanescu
Romeo Bocanescu
Director General, Destine Broker de Asigurare-Reasigurare

0

Polite asigurari pe luna

0

Locatii Destine Broker

0

Consultanti

0

Clienti satisfacuti
despre noi Destine Broker

DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE este o companie specializata in consultanta in asigurari si intermedierea unei game largi de produse de asigurari pentru clientii persoane fizice si juridice.

Suntem o companie cu raspundere limitata, cu un capital social de 450.000 lei, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1143/04.05.2007, avand C.I.F. 21678074.

Avem experienta si expertiza in reprezentarea clientilor nostri, pentru care negociem cele mai bune solutii de asigurare, fiind autorizati de ASF sa functionam in baza Deciziei nr. 577/17.08.2007. Suntem inregistrati in Registrul brokerilor la numarul 425/20.08.2007.

about us the team

DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE face parte din grupul DESTINE HOLDING, alaturi de companiile DESTINE BROKER DE CREDITE si DESTINE LEASING IFN si DESTINE ASIGURARI – Republica Moldova.

Relatiile puternice din cadrul grupului DESTINE HOLDING si de parteneriat cu cei mai importanti asiguratori din piata locala furnizeaza clientilor nostri accesul la servicii profesioniste de consultanta in asigurari si la produse de protectie optima prin asigurare.

Managementul companiei este asigurat de: Romeo Bocanescu, CEO al companiei.

about us the vision

Performanta, Profesionalism si Profitabilitate (3P): performanta ne motiveaza sa abordam orice activitate cu un profesionalism care genereaza maxim de profitabilitate pentru toti cei implicati.

Responsabilitate, integritate si inovatie pentru a atinge excelenta in servicii pentru client.

Dorim sa fim prima optiune ca broker de asigurare pentru clientii si partenerii nostri.

Sa oferim solutii de asigurare de calitate, care depasesc granitele asigurarilor clasice si aşteptarile clientilor nostri.

Oferim asistenta la daune – clientul nostru nu se simte singur.

about us the mission

Sa protejam cel mai bine si sa imbunatatim viata clientilor nostri, a familiilor si a afacerilor acestora.
Respectam regulile – cele externe (legale, legi, norme , etc.) si cele impuse si asumate de noi.

Suntem dedicati dezvoltarii unui mediu de business transparent care incurajeaza si rasplateste performanta.

Colaboratorii nostri dau valoare companiei si participa in mod activ la succesul acesteia, fiind impreuna responsabili pentru indeplinirea misiunii noastre. Recunoastem calitatea, motivarea si performanta ca factori principali in atingerea succesului.

about us the values

Parteneriat: ne angajam ca partener de cursa lunga in relatia cu fiecare membru al echipei noastre, cu clientii si partenerii nostri.

Spirit de echipa: sustinem dezvoltarea potentialului individual angrenat in echipa, ceea ce duce la optimizarea actiunilor fiecarei entitati ( individ, echipa, companie ) vizand indeplinirea misiunii in rezultatele obţinute.

Oportunitati de dezvoltare profesionala: cream si asiguram membrilor echipei noastre oportunitati de a-si dezvolta si pune in valoare abilitatile si creativitatea.

Pasiune: ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii si colaboratorii. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne depasim limitele.

Flexibilitate: Suntem capabili sa ne adaptam profesional la orice noi circumstante.

Pentru clientii sai, DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE furnizeaza urmatoarele servicii:

  • Consultanta – identificarea tuturor riscurilor specifice si a produsului de asigurare potrivit
  • Negociere, selectie si ofertare – negocierea conditiilor contractuale si obtinerea produsului potrivit, la cel mai bun pret
  • Administrarea contractelor de asigurare – managementul politelor de asigurari pe durata derularii contractelor de asigurare
  • Asistenta in caz de daune – asistenta si reprezentarea clientilor nostri in fata asiguratorilor parteneri.

Cu o cifra de afaceri de peste 100 milioane de euro, DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE este una dintre cele mai puternice companii de brokeraj de asigurare din Romania, cu o pozitie de top in clasamentele pietei de profil.

Ne indreptam permanent catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii.

Informam clientii permanent in legatura cu modificarile legislative care apar in domeniul asigurarilor.

Pentru companii, a spune ca “angajatii nostri sunt activul cel mai important” a devenit aproape un cliseu. La DESTINE BROKER nu spunem asta, ci dovedim colaboratorilor nostri ca ei sunt “activul” cel mai important, investind in oameni, si sprijinindu-i sa-si largeasca cunostintele profesionale. Misiunea noastra este de a asigura servicii de excelenta clientilor nostri. Acest lucru poate fi realizat numai prin parteneriate cu oameni care isi doresc sa isi atinga potentialul prin invatare si dezvoltare, in cadrul unei echipe tinere, cu rezultate exceptionale.

DESTINE BROKER este o afacere moderna cu valori traditionale, care ne definesc si ne motiveaza, in fiecare zi, sa fim cei mai buni.

Daca vrei sa te alaturi unei echipe puternice si motivate si iti doresti sa intelegi valorile si fundamentele industriei de consultanta si intermediere in asigurari, trimite-ne CV-ul tau la office@destine-broker.ro.

Valorile noastre principale

Performanta

Performanta ne motiveaza sa abordam orice activitate cu profesionalism.

Oportunitati

Cream si asiguram membrilor echipei noastre oportunitati de continua dezvoltare.

Parteneriat

Ne angajam ca partener de cursa lunga in relatia cu fiecare membru al echipei noastre.

Pasiune

Ne place ceea ce facem şi suntem dornici sa ne ajutam clientii şi colaboratorii.

Spirit de echipa

Sustinem dezvoltarea potentialului individual angrenat in echipa

Flexibilitate

Suntem capabili sa ne adaptam profesional la orice noi circumstante.