Daune

DESTINE BROKER Asigurare-Reasigurare prin colaborarea cu Daune.Expert va ofera un serviciu inovator in caz de daune auto.

Asiguratii RCA si CASCO au la dispozitie un serviciu de asistenta pentru daune auto, prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone-uri, lansata recent de Daune.Expert. Serviciul vizeaza:

  • reducerea stress-ului clientului care are un eveniment auto:
  • parcurgerea etapelor necesare avizarii si instrumentarii dosarului de dauna
  • servicii auxiliare pentru client care nu intra in aria despagubirilor politelor RCA (de exemplu – tractarea masinii indisponibilizate a soferului vinovat, de la locul accidentului)
  • informatii complete si securizate de la locul evenimentului auto pentru asigurator, in timp real, inclusiv ‘early warning’ in cazul daunelor cu vatamari.

Toate informatiile sunt oferite in format electronic si disponibile asiguratorilor prin servicii web sau acces la portalul daune.expert, ‘claims-assesment’ (mediere la dauna – n.r.) in relatia pagubit-asigurator-service auto.

Lista serviciilor Daune.Expert include

asistenta la deschiderea dosarului de dauna prin intermediul aplicatiei mobile

asistenta telefonica de specialitate in caz de dauna (call center)

asistenta la deschiderea dosarului de dauna prin intermediul call center-ului

tractarea gratuita a autovehiculului, atat pentru soferul vinovat, cat si pentru soferul pagubit (daca autoturismul nu mai este deplasabil)

mandatarea reprezentantului companiei pentru reprezentarea pagubitului in fata asiguratorului

programarea pentru constatare in fata asiguratorului

posibilitatea de a primi masina la schimb in functie de amploarea reparatiei

reprezentarea atat a soferului pagubit, cat si a celui vinovat in fata asiguratorului

asistenta beneficiarului despagubirii in fazele intocmirii devizelor de reparatii

alegerea solutiilor tehnice de reparatie corespunzatoare si in alegerea unei unitati service corespunzatoare

monitorizarea reparatiei autoturismului in service si raportarea ritmica a stadiului reparatiei (informari text si foto)

asistenta beneficiarului despagubirii la predarea autoturismului din service

Video de prezentare a aplicatiei mobile pentru daune auto

Descarcati aplicatia din AppStore sau GooglePlay

Potrivit reprezentanților Daune.Expert, în cazul în care clientul dispune de un smartphone este important să utilizeze aplicația mobilă deoarece se preiau astfel fotografii de la locul evenimentului auto cu autoturismele implicate, locul accidentului, marcajele rutiere, documentele șoferilor implicați, se stabilesc exact locul evenimentului rutier, data și ora, informații legate de eventualii martori, iar toate acestea vor duce la eliminarea oricăror ambiguități, dubii despre cum s-a întâmplat accidentul auto, conducând astfel la urgentarea instrumentării dosarului de daună și eliminarea reconstituirilor.

Serviciul va fi vândut prin intermediul platformelor de brokeraj. Documentul eliberat atestă valabilitatea și acoperirea serviciului și conține instrucțiunile necesare.

daune auto
daune auto