Asigurare Essential Care

HomeAsigurariAsigurare Essential Care

Asigurare Essential Care

Caracteristici cheie

 • Pana la 150.000 lei in cazul diagnosticarii cu o boala grava
 • Telemedicina 24/7
 • Telediagnostic – a doua opinie medicala

Solicita Oferta

Stim ca in viata pot aparea uneori provocari, de aceea, am creat special pentru tine Asigurarea Essential Care, de la Metropolitan Life, iar daca tu esti protejat financiar te poti bucura mai mult si poti fi mai prezent alaturi de cei dragi

Ai acoperire financiara pentru urmatoarele:

cum este detaliat în Articolul 17 “Afectiuni si proceduri medicale acoperite de asigurare”.

Prevazute în Articolul 17 “Afectiuni si proceduri medicale acoperite de asigurare”:

 • Interventie chirurgicala de By-Pass aorto-coronarian;
 • Interventii chirurgicale cardiovasculare pentru tratamentul
  patologiei valvelor cardiace;
 • Transplant de organe/ de maduva osoasa;
 • Neurochirurgie

Telediagnostic – A doua opinie medicala

Ai acces în mod gratuit la o a doua opinie medicala din partea unei echipe de medici experti recunoscuti la nivel international.

Serviciul de telemedicina

Extra beneficiul care te însoteste pe tot parcursul contractului de asigurare, atunci când ai nevoie de orice sfat medical rapid, sau poate fi chiar un sprijin pentru un stil de viata sanatos.

Cu ajutorul unui pachet complet te beneficii, vei primi suma asigurata aleasa de tine, în cazul diagnosticarii cu cancer sau cu o boala care necesita o interventie chirugicala complexa, din cele mentionate. Cu Asigurarea Essential Care poti avea linistea de care ai nevoie pe termen lung, sa iti pastrezi standardul de viata si sa nu renunti la ceea ce ti-ai propus.

Grija. Protectie. Liniste

Asigurarea Essential Care este noul produs ce raspunde nevoilor tale de protectie în cazul diagnosticarii cu o afectiune grava.

Telediagnostic sau A doua opinie medicala

îndrumari medicale de la specialisti de renume la spitale academice de talie mondiala

fiecare opinie medicala este redata de specialisti care sunt selectati pe baza expertizei lor, a cerintelor cazului si tipul informatiilor medicale furnizate

conectivitate live la spitalele WorldCare Consortium®, WorldCare este capabil sa se asigure ca fiecare caz este urmarit

pot fi organizate conferinte audio între specialistul de referinta si consultant, atunci când este necesar pentru a discuta cazul si orice nelamuriri si întrebari legate de tratament

membrii si medicii de referinta au optiunea de a pune întrebari ulterioare specialistilor consultanti

prin reducerea aparitiilor diagnosticelor gresite sau a tratamentului incorect

membrii pot utiliza serviciul WorldCare fara a calatori sau a întrerupe activitatile zilnice

în cazuri complexe, WorldCare organizeaza SMO-uri independente de la doua institutii separate, fara costuri suplimentare aplicate membrului

opiniile de la distanta sunt transmise membrilor si medicilor de referinta fara a fi nevoie sa faca aranjamente, programari si calatorii

Ce este telemedicina?

Telemedicina include o varietate de instrumente si platforme care permit medicilor sa se conecteze cu pacientii într-un mod facil, precum si între ei. Telemedicina dintre pacienti si medici este cel mai frecvent vazuta ca:

 • O comunicare audio-video sau telefonica în timp real, care leaga medicii si pacienrii din diferite locatii;
 • Platforma online care colecteaza imagini si date care urmeaza sa fie interpretate ulterior;
 • Instrumente de monitorizare la distanta a pacientilor, cum ar fi dispozitive de monitorizare a tensiunii arteriale, cântare digitale activate prin Bluetooth si alte dispozitive care pot fi purtate si care comunica date biometrice pentru revizuire;
 • Vizite digitale online si / sau servicii de check-in scurte furnizate folosind tehnologia de comunicare care este utilizata pentru a evalua daca o vizita la cabinetul medical este sau nu justificata (prin portalul pacientului, smartphone).

Află mai multe despre Asigurarea Essential Care programând o întâlnire cu un consultant Destine Broker aici.

Beneficii:

De acasa sau de oriunde

Fie ca esti acasa, la serviciu sau în calatorie, Telios* este solutia perfecta atunci când ai nevoie de un consult medical de specialitate care nu necesita vizita la camera de urgente.

Servicii medicale complete

Primesti sfaturi si raspunsuri cu privire la afectiunea ta, diagnostic, un plan de tratament potrivit si reteta de medicamente, în caz de nevoie.

Asistenta medicala integrata

Telios îti ofera o platforma completa pentru a intra în contact cu cadre medicale certificate în peste 23 de specialitati medicale.

Disponibil 24/7

Poti accesa serviciul în orice zi si la orice ora, inclusiv weekend si sarbatori legale, fara limita de timp, pentru ca problema ta sa fie solutionata cu un diagnostic si un tratament.

De ce Telemedicina?

70% din vizitele medicale se pot rezolva prin telemedicina.

Cum accesezi serviciul de Telemedicina

Accesezi platforma online www.telios.ro/metropolitanlife, unde îti vei crea cont de utilizator cu ajutorul numarului de certificat (numar unic din polita de asigurare) si o parola stabilita de tine.

Prin contactarea Call Center Telios la numarul de telefon: 0373787 800

*Telios Care S.A. : companie de telemedicina din Cluj-Napoca, România. Contact: +40 373 78 78 00, customersupport@telios.ro

Apelezi Telios pentru o consultatie

Suni la 0373 787 800 si esti directionat catre medici si specialisti în functie de simptome si nevoi

Primesti îngrijire medicala

Vorbesti cu un doctor oricât ai nevoie pentru ca problema ta sa fie solutionata rapid si eficient

Obtii tratament corespunzator

Medicii nostri îti ofera recomandari de tratament si reteta de medicamente, în caz de nevoie

Esti monitorizat dupa consultatie

Un asistent te va apela ulterior consultului pentru a verifica starea ta de sanatate si a discuta urmatorii pasi

Solicita o oferta personalizata

  Tip client

  Acord de Marketing

  Sunt în mod expres de acord ca Destine Broker de Asigurare-Reasigurare (“Destine Broker”), în calitate de broker de asigurări, să prelucreze datele mele cu caracter personal în scop de marketing direct și, în acest sens, sunt în mod expres de acord să mi se comunice și să primesc de la Destine Broker informări despre serviciile și produsele sale, inclusiv pentru îmbunătățirea acestora, beneficii pe care să le accesez, oferte promoționale sau oportunități de asigurare:

  DaNu

  Informare privind protectia datelor cu caracter personal

  Având în vedere că, urmare a faptului că veți completa datele cu caracter personal ale dvs. sau ale altor persoane, Destine Broker va prelucra aceste date în scopul furnizării de servicii de asigurare sau în alte scopuri agreate, după caz, vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidentialitate.