Asigurare de viataVEZI RETEA
SUNA ACUM

Asigurare RCA si CASCO

HomeAsigurariAsigurare RCA si CASCO

Asigurare RCA si CASCO

Destine Broker de Asigurare – Reasigurare iti asigura cea mai buna oferta de pe piata atunci cand cauti o asigurare RCA si CASCO la cel mai bun pret si cu cele mai multe optiuni. Brokerii nostri te pot consilia intotdeauna cu privire la riscurile la care sunt expuse autovehiculele companiei tale si iti poate recomanda cumpararea protectiei adecvate, prin acces rapid si eficient la cele mai bune oferte de produse RCA sau CASCO.

Calculeaza pret asigurarea RCA

RCA

Desi asigurarea RCA este una obligatorie, nu toate companiile de asigurari ofera aceleasi servicii. Consultantii DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE te ajuta sa iti alegi asiguratorul RCA, astfel incat, atunci cand unul dintre autovehiculele pe care le detii este implicat intr-un accident rutier, raspunderea pentru eveniment sa fie protejata in cel mai bun mod cu putinta.

Asigurarea RCA are un scop bine definit – pagubitul in urma unui accident auto trebuie sa primeasca, in mod obligatoriu, despagubiri pentru daunele suferite (materiale, vatamari corporale), indiferent de situatia materiala a celui care a produs evenimentul. Polita RCA se incheie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.

Pentru a alege cea mai buna oferta RCA, te invitam sa programezi o intalnire cu un consultant Destine Broker, aici.

Asiguratori autorizati sa incheie polite RCA

Companiile de asigurari autorizate de catre ASF sa emita polite RCA sunt: Allianz-Tiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Groupama Asigurari, Generali Romania, Omniasig, Uniqa Asigurari si Grawe Romania.

Asiguratori autorizati sa incheie polite RCA

Companiile de asigurari autorizate de catre ASF sa emita polite RCA sunt: Allianz-Tiriac, Asirom, City Insurance, Euroins, Groupama Asigurari, Generali Romania, Omniasig, Uniqa Asigurari si Grawe Romania.

asf-logo

CASCO

CASCO este o asigurare facultativa, in baza careia compania de asigurare achita despagubiri pentru aproape orice daune suferite de vehiculul asigurat. Nefiind obligatorie prin lege, decizia de incheiere a unui contract de asigurare CASCO apartine proprietarului de autovehicul, persoana fizica sau juridica. in cazul autovehiculelor achizitionate prin leasing, asigurarea CASCO este obligatorie, iar pretul politei este platit de catre utilizator, in timp ce asiguratul este compania de leasing.

Cum ofertele de asigurari CASCO difera de la un asigurator la altul, ideal ar fi ca achizitia unei astfel de polite sa fie realizata prin intermediul unui broker, care are expertiza necesara de a analiza riscurile ce trebuie acoperite si de a identifica rapid produsele disponibile in piata care pot acoperi cel mai eficient aceste riscuri.

Pentru a alege cea mai buna oferta CASCO, te invitam sa programezi o intalnire cu un consultant Destine Broker, aici.

casco-rca-persoane-legale

Contacteaza un consultant Destine Broker

Daca vrei sa afli mai mult despre aceasta asigurare, te rugam sa completezi formularul alaturat si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.