Asigurare RCA si CASCO

HomeAsigurariAsigurare RCA si CASCO

Asigurare RCA si CASCO

Caracteristici cheie

 • Oferte RCA de la asiguratorii autorizati ASF
 • Consultanta si claritate

Solicita Oferta

Destine Broker de Asigurare – Reasigurare iti asigura cea mai buna oferta de pe piata atunci cand cauti o asigurare RCA si CASCO la cel mai bun pret si cu cele mai multe optiuni. Brokerii nostri te pot consilia intotdeauna cu privire la riscurile la care sunt expuse autovehiculele companiei tale si iti poate recomanda cumpararea protectiei adecvate, prin acces rapid si eficient la cele mai bune oferte de produse RCA sau CASCO.

Calculeaza pret asigurarea RCA

RCA

Desi asigurarea RCA este una obligatorie, nu toate companiile de asigurari ofera aceleasi servicii. Consultantii DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE te ajuta sa iti alegi asiguratorul RCA, astfel incat, atunci cand unul dintre autovehiculele pe care le detii este implicat intr-un accident rutier, raspunderea pentru eveniment sa fie protejata in cel mai bun mod cu putinta.

Asigurarea RCA are un scop bine definit – pagubitul in urma unui accident auto trebuie sa primeasca, in mod obligatoriu, despagubiri pentru daunele suferite (materiale, vatamari corporale), indiferent de situatia materiala a celui care a produs evenimentul. Polita RCA se incheie pentru toate autovehiculele inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.

Pentru a alege cea mai buna oferta RCA, te invitam sa programezi o intalnire cu un consultant Destine Broker, aici.

Asiguratori autorizati sa incheie polite RCA

Companiile de asigurari autorizate de catre ASF sa emita polite RCA sunt: Allianz-Tiriac, Asirom, Groupama Asigurari, Generali Romania, Omniasig, Uniqa Asigurari si Grawe Romania.

Asiguratori autorizati sa incheie polite RCA

Companiile de asigurari autorizate de catre ASF sa emita polite RCA sunt: Allianz-Tiriac, Asirom, Groupama Asigurari, Generali Romania, Omniasig, Uniqa Asigurari si Grawe Romania.

asf-logo

CASCO

CASCO este o asigurare facultativa, in baza careia compania de asigurare achita despagubiri pentru aproape orice daune suferite de vehiculul asigurat. Nefiind obligatorie prin lege, decizia de incheiere a unui contract de asigurare CASCO apartine proprietarului de autovehicul, persoana fizica sau juridica. in cazul autovehiculelor achizitionate prin leasing, asigurarea CASCO este obligatorie, iar pretul politei este platit de catre utilizator, in timp ce asiguratul este compania de leasing.

Cum ofertele de asigurari CASCO difera de la un asigurator la altul, ideal ar fi ca achizitia unei astfel de polite sa fie realizata prin intermediul unui broker, care are expertiza necesara de a analiza riscurile ce trebuie acoperite si de a identifica rapid produsele disponibile in piata care pot acoperi cel mai eficient aceste riscuri.

Pentru a alege cea mai buna oferta CASCO, te invitam sa programezi o intalnire cu un consultant Destine Broker, aici.

casco-rca-persoane-legale

Solicita o oferta personalizata

  Tip client

  Acord de Marketing

  Sunt în mod expres de acord ca Destine Broker de Asigurare-Reasigurare (“Destine Broker”), în calitate de broker de asigurări, să prelucreze datele mele cu caracter personal în scop de marketing direct și, în acest sens, sunt în mod expres de acord să mi se comunice și să primesc de la Destine Broker informări despre serviciile și produsele sale, inclusiv pentru îmbunătățirea acestora, beneficii pe care să le accesez, oferte promoționale sau oportunități de asigurare:

  DaNu

  Informare privind protectia datelor cu caracter personal

  Având în vedere că, urmare a faptului că veți completa datele cu caracter personal ale dvs. sau ale altor persoane, Destine Broker va prelucra aceste date în scopul furnizării de servicii de asigurare sau în alte scopuri agreate, după caz, vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidentialitate.