Asigurare de viataVEZI RETEA
SUNA ACUM

Asigurare de sanatate CIGNA

HomeAsigurariAsigurare de sanatate CIGNA

Asigurare de sanatate CIGNA

Aceasta asigurare este dedicata oamenilor activi, care calatoresc, care doresc sa exploreze aceasta lume minunata focusati pe bucuria de a trai un sir de experiente fascinante, fara a tine cont de granite sau alte limitari. lndiferent de tara din care provin sau cea in care se deplaseaza, problemele locale ale unui sistem de sanatate nu vor mai constitui o preocupare pentru ei.

Asigurare de sanatate CIGNA si Coronavirus

CIGNA ofera o polita flexibila atat din punct de vedere al acoperirilor, dar si in ceea ce priveste planurile de servicii acoperite. Asigurarea CIGNA va acoperi serviciile medicale pentru clienti existenti, in cazul in care se vor imbolnavi de Coronavirus (Covid-19).

Asigurarea privata CIGNA Global IPMI poate fi incheiata indiferent de varsta de aderare, profesie sau nationalitate. Se poate emite pentru fiecare individ major sau pentru familia extinsa. De asemenea, polita este flexibila, avand planuri optionale.

asigurarea-cigna-si-coronavirus
asigurarea-cigna-si-coronavirus

Asigurare de sanatate CIGNA si Coronavirus

CIGNA ofera o polita flexibila atat din punct de vedere al acoperirilor, dar si in ceea ce priveste planurile de servicii acoperite. Asigurarea CIGNA va acoperi serviciile medicale pentru clienti existenti, in cazul in care se vor imbolnavi de Coronavirus (Covid-19). Asigurarea privata CIGNA Global IPMI poate fi incheiata indiferent de varsta de aderare, profesie sau nationalitate. Se poate emite pentru fiecare individ major sau pentru familia extinsa. De asemenea, polita este flexibila, avand planuri optionale.

cigna-sanatate

Destine Broker ASIGURARE- REASIGURARE introduce in piata romaneasca primul produs international de asigurare de sanatate CIGNA dedicat expatilor – un produs ce permite accesarea ingrijirilor medicale oriunde in lume, in conditiile alese de clienti, individual.

Pentru a intelege mai bine acest tip de asigurare te invitam sa programezi o intalnire cu un consultant Destine Broker, aici.

Ceea ce diferentiaza Destine de competitori este grija permanenta pentru client, analiza riscului la care acesta este expus si, nu in ultimul rand, solutiile personalizate de protectie.

 

Calculeaza oferta

Despre compania CIGNA

CIGNA este o companie americana provenita din fuziunea a doua mari companii: INA – Insurance North America si CG – Connecticut General Life Insurance Company. Misiunea lor este de a ajuta clientii sa isi imbunatateasca starea de sanatate si sa ofere siguranta serviciilor medicale.

CIGNA International ofera accesul la servicii de asigurari medicale si programe de asigurari pentru persoane si grupuri oriunde in lume, prin intermediul pachetului de asigurare de sanatate CIGNA. Cu mai mult de 30 de ani de experienta internationala Cigna este lider de piata in furnizarea asigurarilor de sanatate pentru companiile multinationale.

cigna-office
asigurare-cigna

Un mare avantaj al acestei asigurari este acela ca puteti oferi protectie angajatilor dumneavoastra printr-un plan modern si foarte usor de administrat direct din mediul online. Cu 3 USD/zi beneficiati de o asigurare medicala cu acoperire de 3 milioane USD (*pentru o persoana de 30 de ani cu interes deplasabil in Europa).

Aceasta asigurare de sanatate CIGNA este disponibila la 3 nivele distincte de acoperire si constituie acoperirea esentiala pentru ingrijirea medicala internationala.

 • SILVER
 • GOLD
 • PLATINUM

Pe langa cheltuielile de spitalizare si de cazare, o asigurare de sanatate CIGNA include si urmatoarelor servicii medicale:

 • lnterventii chirurgicale si costurile consultatiilor
 • Sala de operatii
 • Terapie intensiva
 • Servicii de ambulanta
 • Tratament psihiatric
 • Maternitate si nastere (pentru Planul Gold si Platinum)
 • Transplant de organe, maduva osoasa si celule stem
 • Analize si teste
 • Tratament cancer
 • Dializa renala
 • Proteze, dispozitive si aparate
 • Tratamente de reabilitare
asigurare-de-sanatate-cigna

Contacteaza un consultant Destine Broker

Daca vrei sa afli mai mult despre aceasta asigurare, te rugam sa completezi formularul alaturat si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.