Asigurare de Sanatate CIGNA

HomeAsigurariAsigurare de Sanatate CIGNA

Asigurare de Sanatate CIGNA

Caracteristici cheie

 • Produs international
 • Nivel Silver, Gold si Platinum
 • Incepand de la 3 USD/zi

Solicita Oferta

Aceasta asigurare este dedicata oamenilor activi, care calatoresc, care doresc sa exploreze aceasta lume minunata focusati pe bucuria de a trai un sir de experiente fascinante, fara a tine cont de granite sau alte limitari. lndiferent de tara din care provin sau cea in care se deplaseaza, problemele locale ale unui sistem de sanatate nu vor mai constitui o preocupare pentru ei.

Asigurare de sanatate CIGNA si Coronavirus

CIGNA ofera o polita flexibila atat din punct de vedere al acoperirilor, dar si in ceea ce priveste planurile de servicii acoperite. Asigurarea CIGNA va acoperi serviciile medicale pentru clienti existenti, in cazul in care se vor imbolnavi de Coronavirus (Covid-19).

Asigurarea privata CIGNA Global IPMI poate fi incheiata indiferent de varsta de aderare, profesie sau nationalitate. Se poate emite pentru fiecare individ major sau pentru familia extinsa. De asemenea, polita este flexibila, avand planuri optionale.

asigurarea-cigna-si-coronavirus
asigurarea-cigna-si-coronavirus

Asigurare de sanatate CIGNA si Coronavirus

CIGNA ofera o polita flexibila atat din punct de vedere al acoperirilor, dar si in ceea ce priveste planurile de servicii acoperite. Asigurarea CIGNA va acoperi serviciile medicale pentru clienti existenti, in cazul in care se vor imbolnavi de Coronavirus (Covid-19). Asigurarea privata CIGNA Global IPMI poate fi incheiata indiferent de varsta de aderare, profesie sau nationalitate. Se poate emite pentru fiecare individ major sau pentru familia extinsa. De asemenea, polita este flexibila, avand planuri optionale.

cigna-sanatate

Destine Broker ASIGURARE- REASIGURARE introduce in piata romaneasca primul produs international de asigurare de sanatate CIGNA dedicat expatilor – un produs ce permite accesarea ingrijirilor medicale oriunde in lume, in conditiile alese de clienti, individual.

Pentru a intelege mai bine acest tip de asigurare te invitam sa programezi o intalnire cu un consultant Destine Broker, aici.

Ceea ce diferentiaza Destine de competitori este grija permanenta pentru client, analiza riscului la care acesta este expus si, nu in ultimul rand, solutiile personalizate de protectie.

 

Calculeaza oferta

Despre compania CIGNA

CIGNA este o companie americana provenita din fuziunea a doua mari companii: INA – Insurance North America si CG – Connecticut General Life Insurance Company. Misiunea lor este de a ajuta clientii sa isi imbunatateasca starea de sanatate si sa ofere siguranta serviciilor medicale.

CIGNA International ofera accesul la servicii de asigurari medicale si programe de asigurari pentru persoane si grupuri oriunde in lume, prin intermediul pachetului de asigurare de sanatate CIGNA. Cu mai mult de 30 de ani de experienta internationala Cigna este lider de piata in furnizarea asigurarilor de sanatate pentru companiile multinationale.

cigna-office
asigurare-cigna

Un mare avantaj al acestei asigurari este acela ca puteti oferi protectie angajatilor dumneavoastra printr-un plan modern si foarte usor de administrat direct din mediul online. Cu 3 USD/zi beneficiati de o asigurare medicala cu acoperire de 3 milioane USD (*pentru o persoana de 30 de ani cu interes deplasabil in Europa).

Aceasta asigurare de sanatate CIGNA este disponibila la 3 nivele distincte de acoperire si constituie acoperirea esentiala pentru ingrijirea medicala internationala.

 • SILVER
 • GOLD
 • PLATINUM

Pe langa cheltuielile de spitalizare si de cazare, o asigurare de sanatate CIGNA include si urmatoarelor servicii medicale:

 • lnterventii chirurgicale si costurile consultatiilor
 • Sala de operatii
 • Terapie intensiva
 • Servicii de ambulanta
 • Tratament psihiatric
 • Maternitate si nastere (pentru Planul Gold si Platinum)
 • Transplant de organe, maduva osoasa si celule stem
 • Analize si teste
 • Tratament cancer
 • Dializa renala
 • Proteze, dispozitive si aparate
 • Tratamente de reabilitare
asigurare-de-sanatate-cigna

Solicita o oferta personalizata

  Tip client

  Acord de Marketing

  Sunt în mod expres de acord ca Destine Broker de Asigurare-Reasigurare (“Destine Broker”), în calitate de broker de asigurări, să prelucreze datele mele cu caracter personal în scop de marketing direct și, în acest sens, sunt în mod expres de acord să mi se comunice și să primesc de la Destine Broker informări despre serviciile și produsele sale, inclusiv pentru îmbunătățirea acestora, beneficii pe care să le accesez, oferte promoționale sau oportunități de asigurare:

  DaNu

  Informare privind protectia datelor cu caracter personal

  Având în vedere că, urmare a faptului că veți completa datele cu caracter personal ale dvs. sau ale altor persoane, Destine Broker va prelucra aceste date în scopul furnizării de servicii de asigurare sau în alte scopuri agreate, după caz, vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidentialitate.