Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2022

2022 Insurance Market Awards Gala/ Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2022

Excelenta, performanta, valorile si profesionalismul din industriile de asigurari, brokeraj si pensii private au primit cuvenita recunoastere in cadrul celei de-a XXII-a editii la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor  2022 oferite de catre Revista PRIMM – Asigurari & Pensii.

Într-o seară plină de prestigiu și emoție, profesioniștii din aceste domenii s-au reunit pe 25 august pentru a sărbători, onora și aplauda excelența și inovația din industrie. Gala a reprezentat un moment crucial pentru a evidenția rezultatele excepționale, lansările de produse de succes și contribuția semnificativă a participanților la evoluția continuă a pieței asigurărilor și pensiilor private din România. Această întrunire a reprezentat, de asemenea, o oportunitate unică pentru a consolida legăturile profesionale și pentru a stimula colaborarea într-un mediu competitiv și dinamic.

In cadrul Galei, DESTINE Broker a primit premiul pentru Calitatea serviciilor – Retail.

Acestă recunoaștere în cadrul evenimentului Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2022 subliniază angajamentul nostru continuu față de clienți și eforturile constante de a oferi cele mai bune servicii. Astfel, ne este  consolidată poziția în domeniu. Acest premiu reprezintă o validare a muncii noastre și ne motivează să continuăm să excelăm în domeniul brokerajului în asigurări.

Parteneri ai evenimentului Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2022

In acest an, Partenerii Principali ai evenimentului au fost Life is HardChiric & Chiric si S&T. De asemenea, in in calitate de Parteneri s-au alaturat și companiile: eClaims AssistanceNeacsu.comAsisoft si FivePlus, cu sprijinul si implicarea Frame Advertising.

Puteti afla mai multe detalii despre eveniment sau despre premiile acordate  aici.