Destine Broker și Brokerslink – Un nou parteneriat de succes

Destine Broker si Brokerslink team at the conference in Brasil

Cu bucurie și entuziasm, Destine Broker își anunță cel mai recent parteneriat, cu Brokerslink, marcând astfel începutul unei colaborări puternice și inovatoare. Suntem încântați să vă împărtășim această veste, ce reprezintă un pas semnificativ în evoluția și extinderea serviciilor noastre.

Destine Broker este singura companie din România și Republica Moldova parteneră Brokerslink ceea ce deschide noi orizonturi și aduce valoare adăugată afacerii, colaboratorilor și clienților noștri, consolidându-ne poziția în industrie.

Despre Brokerslink: O perspectivă internațională în brokeraj și consultanță

Brokerslink este o companie globală de brokeraj și consultanță, fondată în 2004 cu sediul în Elveția. Această entitate impresionantă deține și administrează o rețea mondială de brokeri independenți și firme specializate în gestionarea riscurilor, având prezență activă în 133 de țări. Cu peste 45.000 de profesioniști, aceștia se disting prin angajamentul lor față de excelență și inovație în domeniu, furnizând soluții adaptate la nivel mondial.

Viziunea Brokerslink: Crearea de valoare și acces global

Misiunea lor este de a crea valoare pentru partenerii și afiliații săi. Astfel, prin dezvoltarea afacerilor transfrontaliere, oferă acces facil la piețele din întreaga lume. Compania se remarcă prin furnizarea unui catalog specializat și exclusivist de produse și facilități, adresându-se nevoilor specifice ale clienților săi. Brokerslink investește în dezvoltarea unor platforme IT, facilitând comunicarea și desfășurarea afacerilor la nivel global. Prin schimbul de cunoștințe și organizarea de programe de formare, aceștia își propun să creeze un ecosistem în care colaboratorii săi să prospere și să atingă cel mai înalt standard de competență.

Destine Broker and Brokerslink logo

Parteneriate solide cu companii de top din întreaga lume

Brokerslink beneficiază de sprijinul unor lideri de piață la nivel mondial și menține relații de încredere construite de-a lungul anilor. Obiectivul continuu al companiei este de a furniza brokerilor săi soluții revoluționare. Prin intermediul unei rețele extinse care cuprinde brokeri de retail, de reasigurări și firme specializate, Brokerslink se asigură că poate oferi un spectru larg de servicii. Acesta include experți în evaluarea activelor, planificare a continuității afacerilor, companii captive, ajustori de daune, specialiști în tehnologie, consultanți în gestionarea riscurilor și alți profesioniști esențiali în domeniu.

Participarea Destine Broker la conferința din Brazilia

Compania Destine Broker a fost onorată să facă parte din cea de-a 13-a ediție a Conferinței Brokerslink, desfășurată la Sao Paulo, Brazilia, în perioada 19-20 octombrie 2023. Cu peste 360 de participanți din 88 de țări, această reuniune internațională a reprezentat un moment semnificativ pentru comunitatea globală a asigurărilor.
Evenimentul a evidențiat nu doar forța și conexiunea rețelei Brokerslink, ci și abilitatea noastră de a ne conecta la nivel mondial. Cu susținerea a 28 de sponsori și participarea a 50 de manageri de riscuri, conferința a subliniat importanța colaborării în progresul colectiv al industriei. Acest eveniment a oferit o platformă pentru prezentările susținute de 35 de speakeri remarcabili și un spațiu de networking în care participanții au creat momente de neuitat.
Astfel, Conferința Brokerslink 2023 a reprezentat un schimb de cunoștințe și o celebrare a conexiunilor și colaborărilor noastre în continuă dezvoltare.

parteneriat

O colaborare pentru viitor

Parteneriatul dintre Destine Broker și Brokerslink deschide noi orizonturi în lumea asigurărilor, adăugând odată cu sine experiența și rețeaua internațională a unei companii de prestigiu. Cu suportul brokerilor de top și colaborarea cu specialiști din diverse domenii, suntem pregătiți să oferim cele mai bune servicii. Așteptăm cu nerăbdare să construim împreună un viitor strălucit în care calitatea, inovația și angajamentul față de clienți sunt fundamentale.