Zodia Asigurarilor, invitat Adrian GORAN, Manager Departament Viata, Sanatate si Pensii, Destine Broker

Al doilea episod din emisiunea “Zodia Asigurarilor”, difuzat vineri, 15 martie 2021, pe Canal33, a avut ca tema principala asigurarile de sanatate si viata.

“In situatia sanitara dificila creata de pandemie, clientii au devenit vizibil mai interesati de asigurarile de sanatate si ne solicita informatii din ce in ce mai des”, a declarat Adrian GORAN, Manager Departament Viata, Sanatate si Pensii, Destine Broker.

El a explicat ca adeseori potentialii clienti exprima indoieli cu privire la tratamentul de care s-ar bucura in mediul privat, ca posesori ai unei asigurari private de sanatate, in comparatie cu un client care plateste direct. Pretul asigurarii este, de asemenea, un subiect adus in discutie in cele mai multe cazuri.

 

“Exista un mit potrivit caruia asigurarile de sanatate sunt foarte scumpe, dar adevarul este ca exista o plaja extrem de variata de produse, cu beneficii si costuri diferite, care pot raspunde nevoilor fiecarui asigurat,” a subliniat Adrian Goran pentru spectatorii emisiunii “Zodia Asigurarilor”.

 

Episodul “Unde si cum ne tratam sanatatea” face parte din noua serie de emisiuni Canal33, in parteneriat cu XPRIMM, care abordeaza teme legate de lumea asigurarilor, pe intelesul tuturor.

Discutia s-a axat pe importanta asigurarilor de sanatate si ce ne pot oferi acestea, lamurind sau demontand cateva dintre miturile de baza care circula in legatura cu acest subiect si subliniind necesitatea unei corecte si complete informari a publicului cu privire la acest topic.

Puteti urmari integral emisiunea in urmatorul VIDEO:

Sursa articol