Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2021

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2021

Seara de joi a fost dedicata performantei si profesionalismului din industria de asigurari, in cadrul celei de-a XXI-a editii a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, eveniment de traditie pentru XPRIMM si piata de profil din Romania, in cadul caruia au fost celebrate cele mai bune rezultate ale companiilor si specialistilor din piata de profil, dar si inovatia si dinamismul societatilor.

 

În cadrul Galei, Brokerii de asigurare au fost recompensati cu urmatoarele premii:

• Calitatea serviciilor – Retail:  DESTINE Broker

Suntem mandrii ca la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2021 am avut onoarea să fim recompensați cu prestigiosul premiu pentru Calitatea Serviciilor în sectorul Retail. Acest recunoașterea vine ca urmare a eforturilor noastre constante de a oferi clienților noștri o experiență excelenta în domeniul asigurărilor. Motivele pentru care am fost distinși cu acest premiu includ angajamentul nostru ferm față de excelență în servicii, accentul pus pe satisfacția clienților și abordarea noastră orientată spre nevoile individuale ale acestora.
De asemenea, investițiile noastre continue în tehnologie și procese inovatoare au contribuit la crearea unui mediu propice pentru furnizarea celor mai bune soluții de asigurare și pentru întâlnirea celor mai exigente standarde de calitate. Este o confirmare a angajamentului nostru de a fi mereu la înălțimea așteptărilor și de a depăși în mod constant standardele industriei.

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor – Sparkling Party – a avut loc la intr-o atmosfera stralucitoare, la Loft Diplomat, Bucuresti.

In acest an, Partenerii Principali ai evenimentului au fost S&T, Pro Fiduciaria, Deloitte si CHIRIC & CHIRIC societate civila de avocati, iar in calitate de Parteneri s-au alaturat companiile RECREX, Life is Hard, NEACSU si Asociatii, ASISOFT si FivePlus.

 

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2021

Mai multe detalii aici.