Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020

“Într-un format cu totul original, respectând toate măsurile de siguranță impuse de pandemia care încă nu a trecut, s-a desfășurat  Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020, acordate de Publicațiile XPRIMM. Cu acest prilej, profesioniștii din piață s-au reunit în atmosfera deosebită a Clubului Diplomaților pentru a celebra cele mai bune rezultate, dar și inovația și dinamismul companiilor din piața de asigurări.

Companiile de brokeraj sunt o parte esențială a pieței de asigurări. Tocmai de aceea, în cadrul celei de-a XX-a ediții a Galei Premiilor Pieței Asigurărilor au fost acordate și o serie de distincții dedicate intermediarilor din piață.

Câștigătorii au fost:

  • Premiul pentru viziune și leadership: DESTINE Broker
  • Premiul pentru Tradiție și experiență: INTER Broker
  • Premiul special Performanță și Dinamism: DAW Management
  • Premiul pentru Calitatea serviciilor – Corporate: RENOMIA SRBA Insurance Broker
  • Premiul pentru flexibilitate și eficiență: GLOBASIG Broker
  • Premiul pentru Risk Management și Consultanță: AON Romania
  • Calitatea serviciilor – Retail: MILLENIUM Insurance Broker
  • Premiul pentru Management inovativ: OTTO Broker “

Ne bucuram ca la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020, echipa noastră a avut onoarea de a fi recunoscută pentru viziune și leadership remarcabil. Acest premiu reflectă efortul și devotamentul întregii echipe, care și-a dedicat timpul și energia pentru a aduce inovație și excelență în industrie.

Suntem mândri că am reușit să menținem standardele noastre înalte și că am fost apreciați pentru contribuția noastră la evoluția pieței asigurărilor. Este o confirmare a angajamentului nostru de a oferi servicii de calitate superioară și soluții personalizate pentru clienții noștri.

Prin acest premiu, ne asumăm responsabilitatea de a continua să ne străduim să obținem rezultate excepționale. Promitem să rămânem la înălțimea încrederii pe care ne-au acordat-o clienții noștri și să le oferim mereu servicii de top, adaptate nevoilor lor în schimbare. Echipa noastră este hotărâtă să își consolideze poziția de lider și să ofere soluții inovatoare și sustenabile pentru viitorul asigurărilor.