Destine Broker, dublare profit net în 2021

dublare profit net

Destine Broker, , clasat al doilea broker după nivelul primelor intermediate în 2021, a înregistrat o performanță remarcabilă anul trecut, cu o dublare a profitului net, atingând suma de 7,26 milioane de lei. Această creștere semnificativă a veniturilor din brokeraj, de 45%, a ajuns la 113,94 milioane de lei, conform datelor prezentate de Ministerul Finanțelor Publice.

Cu o cotă de piață de 6,84%, în creștere față de 5,72% în 2020, suntem mândrii deoarece compania a escaladat în clasamentul pieței asigurărilor, urcând de pe locul 3 pe locul 2.

Destine Broker și-a început activitatea în 2007 și este controlată integral de Destine Holding.

De asemenea, acționarii principali ai Destine Holding sunt Romeo Bocanescu – 27,05%, Dumitru Jitariu – 14,55%, Ramona Maria Iordache – 11,8675%, Camelia Elena Popescu – 6,25%, Trifan Gaspar – 5,15%, iar restul de 35,13% este deținut de alți acționari.

Strategie orientată spre client

Ne bucurăm să fim aproape de clienții noștri și să le oferim servicii de calitate superioară. Suntem conștienți că satisfacția și loialitatea clienților sunt cruciale pentru succesul nostru. De aceea, ne străduim să fim mereu receptivi la nevoile lor și să le oferim soluții personalizate și eficiente. Această abordare orientată către client a fost unul dintre principalele motive pentru care am înregistrat o dublare a profitului net în anul precedent. Nevoile și feedback-ul clienților sunt centrali în strategia noastră de dezvoltare și suntem hotărâți să continuăm să le oferim cele mai bune servicii și produse. Angajamentul nostru ferm față de clienți și performanța noastră remarcabilă în domeniul asigurărilor sunt elementele care ne-au consolidat poziția și ne-au asigurat succesul continuu într-un mediu concurențial dinamic.

Sursă știre