DESTINE BROKER pe podium din nou!

DESTINE BROKER pe podium

Joi, 31.03.2022, la Loft Lounge din București, într-o atmosferă destinsă și elegantă, sub patronatul XPRIMM, a avut loc evenimentul Premiile Brokerilor de Asigurare 2022.

Cei mai importanți Brokeri de Asigurare precum și Asigurători au participat la acest eveniment, ajuns la ediția a XI-a, unde au fost răsplătite performanțele și rezultatele înregistrate de companiile de brokeraj în asigurari și profesioniștii care activează în această piață. Astfel, suntem mândri să anunțăm că am reușit să găsim din nou Destine Broker pe podium.

Destine Broker pe podium și în 2022

Această recunoaștere aduce o confirmare a angajamentului nostru ferm față de calitate și excelență în serviciile oferite clienților noștri. Totodată, acest moment de glorie ne motivează să nu ne oprim aici. Ne angajăm să facem tot posibilul pentru a continua să îmbunătățim și să inovăm serviciile noastre în mod constant, astfel încât să putem oferi o experiență plăcută și satisfăcătoare pentru fiecare client. Ne dorim să fim partenerul de încredere al clienților noștri, să le oferim soluții adaptate nevoilor lor și să contribuim la asigurarea securității și protecției pe termen lung a bunurilor și intereselor lor. Acesta este angajamentul nostru și viziunea noastră pentru viitorul în domeniul asigurărilor și nu putem decât să ne bucurăm că regăsim din nou Destine Broker pe podium.

DESTINE BROKER pe podium
DESTINE BROKER pe podium

Compania noastră a fost premiată în 4 rânduri, fiindu-i decernate următoarelor trofee, premii și diplome:

  • Trofeul de Excelență pentru ANTREPRENORIAT ȘI LEADERSHIP;
  • Premiul pentru CONTRIBUȚIA LA PROFESIONALIZAREA ÎN ASIGURĂRI;
  • Premiul Special – UNITED IN DIVERSITY;
  • Diploma aniversară – DESTINE BROKER – 15 ani.

Le mulțumim tuturor actorilor din piață care ne-au apreciat și ne-au oferit aceste premii!

Le mulțumim colaboratorilor noștri întrucât premiile decernate sunt rodul activităților multiple derulate cu succes, de fiecare dintre ei, pe parcursul celor 15 ani de existență!

FELICITĂRI DESTINE!