Campania Octombrie – Luna Asigurarilor de Locuinte 2020

“Pandemia COVID-19 continuă, dar nici celelalte riscuri nu au dispărut. Ediția a VIII-a a campaniei “Octombrie – Luna Asigurărilor de Locuințe” îți reamintește cât de important este să fii #acasă în siguranță, dar și să ai grijă de casa ta

2020 continuă sa fie marcat de pandemia de COVID-19. Primele luni ale acestui an au adus cu ele primele restricții de deplasare, primele perioade de carantină și o modificare fundamentaă a „normalului social” de până atunci: românii au fost obligați, mai mult ca niciodată, să „stea acasă”, pentru siguranța lor și a celor dragi.

„Obligați”, așadar, de virus să se retragă în siguranța casei lor, românii au redescoperit spațiul intim și sigur al locuinței. Spațiul casei a fost redefinit, astfel, în „mai mult decat acasă” – locuința personală a devenit birou, școală, sală de fitness, sală de cinema sau loc pentru „ieșiri” online cu prietenii. Situația va continua, cu siguranță, până în momentul în care omenirea va descoperi o soluție împotriva noului coronavirus.

În acest context, în care românii realizează cât de importantă este locuința lor, aceștia trebuie să înțeleagă și cum îi poate proteja o asigurare, mai ales în fața unor amenințări care nu au dispărut odată cu apariția pandemiei.”

Citește în continuare.

asigurare-locuinta-obligatorie

Află mai multe detalii despre asigurarea pentru locuință de la Destine Broker