Asigurare Destine Protect

Asigurare Destine Protect

Familia este cel mai important lucru din lume, asa cum spunea si Printesa Diana. Pentru a ne putea bucura de iubirea si sustinerea pe care o primim din partea familiei, membrii acesteia trebuie sa fie protejati de orice risc. La fel, pentru a le oferi tot ceea ce merita, este vital sa avem grija de noi. Am creat asigurarea Destine Protect pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, acoperind toate riscurile ce ar putea afecta starea dumneavoastra sau a familiei dumneavoastra.

Ce include planul de asigurare Destine Protect?

Planul de asigurare acopera 4 aspecte esentiale ce au rezultat ca urmare a unei analize de risc bine documentata:

  • Deces survenit ca urmare a unui accident – este o situatie pe care nu ne-o dorim insa ce s-ar intampla daca dumneavoastra sau un membru al familiei nu ati mai putea contribui la realizarea obiectivelor stabilite din cauza unui accident total neprevazut? Ne-am dorit sa stim ca dincolo de suferinta sufleteasca, pe care, din pacate, nu o putem lua, putem sa va ajutam sa va pastrati aceeasi calitate a vietii.
  • Invaliditate permanenta, totala sau partiala, cauzata de un accident – vedem zi de zi diferite accidente care, din pacate, afecteaza integritatea noastra fizica. Va preocupa stabilitatea financiara a familiei dumneavoastra in cazul in care o invaliditate creata de un astfel de accident nu v-ar mai permite sa lucrati? Asigurarea Destine Protect este cel mai bun prieten al dumneavoastra si in acest caz.
  • Raspundere civila fata de terti – Ati provocat o inundatie vecinului de la etajul inferior? Copilul dumneavoastra a spart, din neatentie, o set de portelan de pe raftul unui magazin? Din graba, ati varsat cana pe cafea de costumul de colectie al colegului/colegei de birou? Din pacate, daunele provocate acestora nu se pot acoperi doar un o simpla parere de rau. Asigurarea Destine Protect intervine si in aceste situatii pentru ca dumneavoastra sa puteti acoperi prejudiciile fara a trebui sa depuneti un efort suplimentar. De asemenea, aici sunt incluse si cheltuielile facute in cadrul unui proces civil in care trebuie sa platiti daune sau cheltuielile de judecata facute de o terta persoana pentru a va obliga, prin hotarare judectaareasca, la plata acestor daune.
  • Jaf (furtul obiectelor personale) – ati coborat din casa si un hot v-a furat telefonul din mana? Nu mai este o problema. Noi, prin asigurarea Destine Protect, va acordam despagubiri pentru pagubele provocate de un jaf asupra dumneavoastra.

Asigurarea Destine Protect poate veni in completarea altor tipuri de asigurari. Sa presupunem ca aveti o asigurare CASCO pentru masina, asigurare ce acopera si furtul bunurilor persoane ce se afla aici. Dar ce se intampla daca ajungeti in siguranta la destinatie, parcati masina iar cand coborati un hot va trage din mana geanta, fugind cu bunurile dumneavoastra personale? Aici intervine asigurarea Destine Protect pentru ca dumneavoastra si familia dumneavoastra sa fiti asigurati tot timpul.

Care sunt beneficiile acestui tip de asigurare?

  • Este o asigurare complexa, ce va protejeaza de o multitudine de factori de risc;
  • isi rasfrange efectele asupra dumneavoastra si a familiei deci va protejeaza atat pe dumneavoastra cat si pe toti membrii familiei dumneavoastra;
  • Este un tip de asigurare exclusivist ce arata preocuparea specialistilor nostri fata de crearea unor pachete complexe si complete de servicii ca urmare a faptul ca, pentru noi, siguranta dumneavoastra este prioritara;
  • Este o asigurare unica pe piata din Romania.

 

Afla mai multe despre aceasta asigurare