Asigurare de sanatate CIGNA

asigurare de santate cigna

Aceasta asigurare este dedicata oamenilor activi, care calatoresc, care doresc sa exploreze aceasta lume minunata focusati pe bucuria de a trai un sir de experiente fascinante, fara a tine cont de granite sau alte limitari. lndiferent de tara din care provin sau cea in care se deplaseaza, problemele locale ale unui sistem de sanatate nu vor mai constitui o preocupare pentru ei.

Destine Broker ASIGURARE- REASIGURARE introduce in piata romaneasca primul produs international de asigurare de sanatate CIGNA dedicat expatilor – un produs ce permite accesarea ingrijirilor medicale oriunde in lume, in conditiile alese de clienti, individual. Ceea ce diferentiaza Destine de competitori este grija permanenta pentru client, analiza riscului la care acesta este expus si, nu in ultimul rand, solutiile personalizate de protectie.

Cigna este una dintre cele mai mari companii de asigurari de sanatate din Statele Unite ale Americii. Misiunea noastra este de a ajuta clientii sa isi imbunatateasca starea de sanatate si sa ofere siguranta serviciilor medicale. Cigna impreuna cu companiile subsidiare ofera programe de asigurari de sanatate care includ acoperiri pentru spitalizare, ingrijiri medicale in ambulatoriu, procurarea de medicamente, oftalmologie, stomatologie .

Cigna a pornit procesul de dezvoltare din Philadelphia si Hardford, Statele Unite ale Americii, in prezent este o companie cu dezvoltare internationala. Astazi deserveste peste 60 milioane de clienti prin intermediul a 30.000 de angajati . Cigna International ofera accesul la servicii de asigurari medicale si programe de asigurari pentru persoane si grupuri oriunde in lume. Cu mai mult de 30 de ani de experienta internationala Cigna este lider de piata in furnizarea asigurarilor de sanatate pentru companiile multinationale. in cifre, situatia arata ca oferim servicii in acest domeniu pentru peste 700.000 de oameni care lucreaza in alte tari decat cele de origine prin intermediul a 2.000 de companii pentru care acestia lucreaza.

In Romania, Cigna este prezenta prin intermediul companiei Destine Broker de Asigurare – REASIGURARE, respectandu-si angajamentul fata de clienti si oferind asigurarea de sanatate internationala. Cu 3 USD/zi beneficiati de o asigurare medicala cu acoperire de 3 milioane USD (*pentru o persoana de 30 de ani cu interes deplasabil in Europa).

Aceasta asigurare de sanatate CIGNA este disponibila la 3 nivele distincte de acoperire si constituie acoperirea esentiala pentru ingrijirea medicala internationala.

 • Silver
 • Gold
 • Platinum

Acopera cheltuielile de spitalizare, de cazare si cele aferente urmatoarelor servicii medicale:

 1. lnterventii chirurgicale si costurile consultatiilor
 2. Sala de operatii
 3. Terapie intensiva
 4. Servicii de ambulanta
 5. Tratament psihiatric
 6. Maternitate si nastere (pentru Planul Gold si Platinum)
 7. Transplant de organe, maduva osoasa si celule stem
 8. Analize si teste
 9. Tratament cancer
 10. Dializa renala
 11. Proteze, dispozitive si aparate
 12. Tratamente de reabilitare

Afla mai multe despre aceasta asigurare