Brokerslink Europe Meeting 2024 Bucharest

Afla mai multe

Destine Broker si Brokerslink - O afiliere de succes

Afla mai multe

Construim un viitor durabil prin asigurarea sistemelor de energie regenerabila

Persoane fizice Persoane juridice

Siguranta financiara pentru a nu renunta la ce ti-ai propus

Asigurare Essential Care

O alegere cu adevarat potrivita pentru viitorul tau si a celor dragi

Asigurare de viata

Siguranta financiara si protectie pentru locuinta ta. O combinatie ideala

Asigurare de locuinta

Oferim servicii de consultanta prin identificarea tuturor riscurilor specifice si a produsului de asigurare potrivit, servicii de negociere, selectie si ofertare a conditiilor contractuale si obtinerea produsului potrivit, la cel mai bun pret. In acelasi timp punem la dispozitia clientilor nostri si servicii de administrare a contractelor de asigurare prin managementul politelor de asigurari pe durata derularii contractelor de asigurare dar si servicii de asistenta in caz de daune prin asistenta si reprezentarea in fata asiguratorilor parteneri.

Hai sa ne cunoastem!

intra in legatura cu noi si afla mai multe despre cum putem sa te ajutam sa iti indeplinesti planurile

Asigurari unice in Romania

Iti punem la dispozitie cele mai bune produse ale noastre, asigurarile exclusive Destine Broker: o asigurare medicala performanta cu acoperire globala si o asigurare de familie completa ce acopera absolut toate nevoile tale si a celor dragi.

Am introdus in piata romaneasca primul produs de asigurare medicala internationala dedicat expatilor – un produs ce permite accesarea ingrijirilor medicale oriunde in lume, in conditiile alese de clienti, individual.

Afla mai multe

Asigurarea Destine Protect este solutia optima pentru asigurarea intregii familii. Aceasta asigurare este valabila atat pentru dumneavoastra, cat si pentru ceilalti membrii ai familiei, fara a fi necesara o alta polita.

Afla mai multe

Brokerslink Europe Meeting 2024

În contextul unei lumi fluctuante și pline de provocări, industria asigurărilor devine esențială în protejarea și susținerea economiilor la nivel global. Întâlnirile și conferințele devin cruciale pentru promovarea colaborării și a schimbului de cunoștințe în acest mediu în continuă evoluție. Astfel, Destine Broker, afiliat unic al Brokerslink în România și Republica Moldova a fost gazda

Stiri Destine Broker

Participam la cat mai multe evenimente sociale, culturale si de caritate pentru ca dorim sa investim un numar cat mai mare de resurse in dezvoltarea colaboratorilor Destine Broker si a partenerilor de business precum Brokerslink.

NewsClubFii la curent cu ultimele stiri, oferte din lumea asigurarilor si produse special gandite pentru tine si familia ta.